El Banc del Temps de Sant Cugat celebra avui el seu desè aniversari


  • Comparteix:

Cartell de la celebració / Foto: Banc del Temps

Cartell de la celebració / Foto: Banc del Temps

El desè aniversari del Banc del Temps s'acompanya aquesta tarda de la tradicional actuació dels alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels juntament amb la celebració d'entrega de regals i altres sorpreses. L'acte tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.

El Banc del Temps va néixer el 2004 amb 60 socis. En aquests 10 anys, l'associació ha anat sumant participants fins arribar l'any passat a superar els 400. L'entitat organitza diverses activitats d'entre les quals destaquen els intercanvis personals on els membres ofereixen de diferents tipus de serveis com tasques domèstiques, informàtiques, i converses en anglès i altres llengües.

Amb motiu del novè aniversari el Banc del Temps va afegir a les seves activitats un cicle de xerrades. Les ponències són gratuïtes, a càrrec de socis i tenen l'objectiu de divulgar tot tipus de temes com la conferència sobre l'obra de Miquel Àngel i sobre la nutrició cel·lular.

La celebració d'enguany és oberta a totes les persones que siguin socies i vulguin conèixer el projecte de l'associació. Cal que els assistents portin un petit obsequi que s'intercanviarà fent l'amic invisible. L'acte finalitzarà amb un berenar que portaran tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.