Augmenten un 13% els préstecs i baixen un 4% les visites a les biblioteques


  • Comparteix:

Les biblioteques de la ciutat han fet 173.427 préstecs / Foto: Localpres

Les biblioteques de la ciutat han fet 173.427 préstecs / Foto: Localpres

Els préstecs a les biblioteques municipals han augmentat un 13% en l'últim any, tot i que el nombre de visites i usuaris s'ha reduït lleugerament (4%). Al 2014, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater ha rebut 168.686 visitants i ha fet 126.317 préstecs. La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona ha tingut 54.544 visites i ha prestat 47.110 documents del seu fons.

La directora de la Biblioteca Gabriel Ferrater, Pepa Forn, assegura que no està preocupada pel petit descens de visitants i destaca l'augment general dels préstecs i la fidelització dels usuaris de Mira-sol.

Pepa Forn

Ha baixat el nombre d'usuaris, però en canvi s'optimitza més el préstec i estem contents. Els que arriben són més fidels.


Actualment, la xifra d'inscrits a la Biblioteca Gabriel Ferrater és de 35.071 i, a la Marta Pessarrodona, de 3.137. Als dos equipaments hi ha hagut augment de nous usuaris, arribant a un total de 2.412 nous carnets al 2014.

Pepa Forn creu que l'obertura de la nova biblioteca de Volpelleres augmentarà l'activitat a tots els centres de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.