Els treballadors d'Affinity poden anar amb la mascota a l'oficina


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa Affinity poden portar des d'aquest divendres les seves mascotes a la feina. Amb aquesta iniciativa, la companyia amb seu a Sant Cugat es converteix en la primera gran empresa del país que permet anar a l'oficina amb els animals de companyia. La mesura busca el benestar dels empleats i les mascotes, reduint l'estrès, millorant l'ambient laboral, augmentant la motivació i aportant sensació de felicitat.

Des d'aquest divendres l'empresa, líder en alimentació de gossos i gats, permet que tots els seus empleats portin la seva mascota a l'oficina.

La directora de recursos humans d'Affinity, Teresa Niubó, assegura que la presència d'animals a la feina té múltiples efectes beneficiosos en les persones i viceversa.

Teresa Niubó

Pensem que tenir el gos a l'oficina provoca somriures. Volem aprofitar aquest potencial i aconseguir un ambient agradable i que el gos estigui còmode.


Dels 180 treballadors de la seu d'Affinity a Sant Cugat, una desena ha anat a treballar aquest divendres amb el seu animal de companyia. En Víctor Duran ho ha fet amb el seu Fox terrier.

Víctor Duran

Que estigui amb mi em dóna tranquilitat. Coneix gent i no es queda sol a casa.


Aquesta iniciativa va començar-se a posar en pràctica en algunes empreses dels Estats Units i avui en dia gairebé un milió i mig de nord-americans passa el dia a la feina acompanyat del seu gos. Affinity ha estat la primera gran companyia del país en posar en marxa aquesta pràctica i espera que s'estengui ràpidament a altres oficines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.