Antonio Aguilera i el Grup Mediterrània, premis Paul Harris i Venus del Rotary Club


Temes relacionats

El Taller Jeroni i Marta Martí, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club (25/mar/14)


  • Comparteix:

Antonio Aguilera i el Grup Mediterrània són els guanyadors d'enguany / Foto: Creu Roja i Jaume Benet

Antonio Aguilera i el Grup Mediterrània són els guanyadors d'enguany / Foto: Creu Roja i Jaume Benet

El sotspresident de Creu Roja a Catalunya, el santcugatenc Antonio Aguilera, i el Grup Mediterrània són els guanyadors de la 24a edició dels premis Paul Harris i Venus Sant Cugat que atorga el Rotary Club. L'acte d'entrega dels guardons tindrà lloc el 25 d'abril a les nou del vespre a la seu del club, la Masia Can Ametller.

Antonio Aguilera ha estat president de la Creu Roja de Catalunya i també de les seccions de Rubí-Sant Cugat. Actualment ocupa el càrrec de sotspresident de l'entitat. El Premi Paul Harris és la màxima distinció rotària i reconeix la trajectòria individual d'un santcugatenc a l'hora de millorar algun aspecte social de la ciutat.

La Venus de Sant Cugat té un significat molt semblant però en aquest cas s'atorga a una entitat. Enguany se l'endurà el Grup Mediterrània per la difusió que ha fet de la dansa i la cultura catalana. La balladora i membre de la junta Mercè Andrés agraeix al Rotary haver pensat en l'associació dansaire.

Mercè Andrés

És un reconeixement que tenim per part d'una entitat molt important en l'àmbit santcugatenc i també internacional.


El sopar, obert a tothom, també servirà per celebrar el 25è aniversari del club i començarà a les nou del vespre. El preu de l'entrada i la manera de fer la reserva encara està per determinar. En l'última edició, el Rotary Club va reconèixer la feina del Taller Jeroni de Moragas i la presidenta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.