Matinada de neu a Collserola


  • Comparteix:

Cau neu però no agafa al centre de Sant Cugat

Cau neu però no agafa al centre de Sant Cugat

Les precipitacions de la matinada d'aquest dimarts a dimecres porten neu a la zona alta de Collserola. La neu fa acta de presència important al Tibidabo mentre que a les cotes baixes de la ciutat els flocs no agafen el terra. Les temperatures baixaran al final de la setmana, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

ESCOLTA-HO

Les precipitacions d'aquest dimarts han desaparegut al vespre i, després d'una pausa, retornen durant la matinada d'aquest dimecres acompanyades de neu. Els núvols gruixuts porten neu a la zona alta de la serra, i més al Tibidabo, ha comunicat el meteoròleg del SMC Francesc Figuerola a Cugat.cat. Segons les previsions, els santcugatencs veuran neu però amb flocs que no agafaran el terra.

Les temperatures baixaran encara més a finals de setmana, a mesura que el vent que s'espera desaparegui.

Al litoral i prelitoral barceloní s'esperen precipitacions en forma de ruixat i localment acompanyades de calabruix. El grau de perill per neu a la comarca és moderat (1-2 sobre 6). Les possibles afectacions o incidències a la ciutat estaran actualitzades a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.