Comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals


  • Comparteix:

L'escola bressol La Mimosa obre avui les portes de 18 a 20 hores.

L'escola bressol La Mimosa obre avui les portes de 18 a 20 hores.

Les escoles bressol públiques de Sant Cugat comencen avui una jornada de portes obertes per tal de donar-se a conèixer als pares i mares amb fills menors de 3 anys. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar tota la informació necessària tant sobre els equipaments com sobre el model educatiu de cada centre perquè les famílies tinguin tots els elements necessaris a l'hora de fer la preinscripció.

L'escola bressol La Mimosa serà aquesta tarda la primera en obrir les seves portes als pares i mares que vulguin conèixer més de prop l'equipament. La resta de centres ho faran al llarg de la setmana, perquè així les famílies puguin visitar una escola cada dia.

Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, aquestes jornades són una de les millors eines que tenen els pares per triar la futura escola dels seus fills.

Àngels Solé

Aquestes jornades són un motor important perquè els pares coneguin de primera mà els centres i decideixin on matriculen els seus fills.


Passades aquestes jornades de portes obertes, a partir del dia 3 de maig començarà el termini de preinscripció a les escoles bressol municipals pel curs 2004-2005. Aquest tràmit es podrà fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les oficines descentralitzades de la Floresta, Mira-sol i les Planes.

Cal destacar també que, des de l'Ajuntament han programat però un altre dia de portes obertes de tots els centres per al dia 6 de maig, per tal de donar més facilitats a les famílies santcugatenques que no hagin pogut visitar les diferents escoles bressol de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.