Cèlia Cernadas, propera corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington


  • Comparteix:

Cèlia Cernadas / Foto: CCMA

Cèlia Cernadas / Foto: CCMA

La periodista santcugatenca Cèlia Cernadas serà la nova corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington a partir de la temporada vinent. L'actual cap d'Internacional de l'emissora substituirà Xavier Vilà, que ha estat nou temporades als Estats Units.

Cernadas compartirà espai amb la corresponsal de TV3 Raquel Sans, a la seu conjunta dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a la capital nord-americana. La seva elecció s'ha produït després d'un procés de selecció intern.

Cernadas es dedica a temes internacionals des de fa més de 10 anys. Ha cobert crisis humanitàries, eleccions i situacions de conflicte, dels EUA a Líbia, Síria, l'Iraq, Egipte, Israel, Kènia, Grècia i Mèxic. El 2009 va viure a Bolívia com a responsable de projecte del programa Knight International Journalism Fellowships, gestionat per l'International Centre for Journalists de Washington.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Relacions Internacionals per l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals, Cernadas va treballar com a periodista a Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.