La venda de disfresses porta un Carnaval medieval a Sant Cugat


Temes relacionats

El Gall baixa avui a Sant Cugat per donar el tret de sortida al Carnaval (12/feb/15)


  • Comparteix:

La temàtica medieval es perfila com una de les més sol·licitades en el Carnaval d'eguany, que se celebra aquest cap de setmana. Arran de l'èxit de sèries de televisió com 'Joc de trons', els santcugatencs s'estan decantant per triar disfresses que transportin la ciutat a l'Edat Mitjana. Malgrat que ja es perfila l'ambient que es viurà per aquesta festa, la gent acostuma a esperar a l'últim moment per triar el seu vestit, segons els botiguers del sector.

El Carnaval d'enguany omplirà la ciutat de cavallers, doncelles i nobles. Tot apunta que la temàtica medieval serà la més demandada enguany durant aquesta festa, segons els botiguers locals. Els responsables botigues consultades per Cugat.cat estan convençuts que aquesta moda es deu sobretot a l'èxit de sèries de televisió com 'Joc de trons'

Venedores

Aquest any està molt de moda la temàtica medieval. Hem agafat la imatge de 'Joc de Trons'. / La gent ha anat més a última hora. L'any passat va estar més repartit.


La canalla viu el Carnaval d'una forma ben especial, ja que a la majoria de centres escolars els nens i les nenes s'han de disfressar cada dia seguint una temàtica diferent, tal com expliquen dos pares de la ciutat, Laura Costa i Carles Boronat.

Clients

Cada dia tenen una temàtica. Un dia van d'animals i un altre de mestres. / Hi ha un dia que van en pijama, que és el que més els agrada.


Els vestits de grecs i romans són una altra de les temàtiques que aquests dies també es demanen a la ciutat. D'altra banda, els botiguers del sector han explicat a Cugat.cat que, malgrat que ja es perfila l'ambient que es viurà per a aquesta festa, la gent acostuma a esperar a l'últim moment per triar el seu vestit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.