170 santcugatencs participaran a la caminada solidària Barcelona Magic Line


  • Comparteix:

Les inscripcions ja estan obertes / Foto: Santjoandedeu.org

Les inscripcions ja estan obertes / Foto: Santjoandedeu.org

Prop de 170 santcugatencs participaran, repartits en 26 equips, a la Barcelona Magic Line, la caminada solidària que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu per recaptar diners per a atenció a persones vulnerables. La iniciativa, que es farà l'1 de març a la capital catalana, implica que fins llavors els equips participants organitzin activitats per aconseguir diners. Alguns dels equips amb santcugatencs reben el suport de l'Ateneu i les escoles Gerbert d'Orlhac i Ciutat d'Alba.

La iniciativa està organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu, dirigida pel santcugatenc Oriol Bota. Es tracta d'una caminada no competitiva, en la qual es participa en equips d'entre tres i 25 persones. Abans de fer la caminada, els equips es marquen el repte de la quantitat econòmica que volen assolir a través d'activitats fetes en el seu entorn proper, ja sigui família, empresa, escola o barri.

Cada equip disposa d'una pàgina web per centralitzar les donacions en línia, a Barcelonamagicline.org. La caminada es farà amb sortides des de Can Cuiàs (40 km), el Parc de les Aigües (30 km), Vallvidrera (20 km) i la plaça Espanya (10 km) amb arribada conjunta a la plaça de la Catedral. Les persones amb mobilitat reduïda podran incorporar-se des de Palau Reial o a la plaça dels Ocellets.

Des de Sant Cugat, 170 ciutadans participen a la proposta de la mà de 26 equips. L'Ateneu dóna suport a l'equip 'Mai ballem sols' amb la col·locació de guardioles i una calçotada solidària a la plaça de Pep Ventura, el 21 de febrer.

L'escola Ciutat d'Alba dóna suport a dos equips que organitzaran un concert solidari de petits músics, el 27 de febrer, al Casal Cultural de Mira-sol. L'escola Gerbert d'Orlhac dóna suport a un altre equip que ha previst un taller de sensibilització amb els seus participants per conèixer a fons els col·lectius beneficiats amb el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.