Grifols i Alexandre rebran les insígnies de la Fundació Catalunya Estat


  • Comparteix:

Alexandre, un dels reconeguts locals

Alexandre, un dels reconeguts locals

La Fundació Catalunya Estat atorgarà aquest dijous a l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre i al president de la multinacional local Grifols, Víctor Grifols, les insígnies de l'entitat en reconeixement 'de la seva rellevància i tasca perquè Catalunya esdevingui un estat'. L'acte, que també reconeix noms com Antoni Bassas i Montserrat Carulla, tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès de Barcelona, a dos quarts de vuit del vespre.

Víctor Alexandre s'ha mostrat honorat de rebre l'insígnia tot i que considera, en declaracions a Cugat.cat, que 'no és normal rebre aquest reconeixement' per una cosa òbvia com és defensar els interessos i llibertats del país.

Víctor Alexandre

Aquesta insígnia és una prova de l'anormalitat en què vivim. No és normal. Es contempla com una cosa singular.


La 4a edició dels premis també reconeix altres personalitats com els comunicadors Jaume Barberà, Antoni Bassas i Jordi Basté, l'actriu Montserrat Carulla; el portaveu de la Comisió de la Dignitat, Josep Cruanyes; el president de Catalunya Acció, Santiago Espot; el músic Jordi Savall; el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler; l'editor Quim Torra, i el director del Punt Avui TV, Joan Vall-Clara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.