L'Entitat Sardanista de Sant Cugat serà la banderera de Sant Medir


  • Comparteix:

Cartell de Sant Medir d'enguany

Cartell de Sant Medir d'enguany

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat serà la banderera de la festivitat de Sant Medir d'enguany, el 3 de març. El programa arrencarà a dos quarts de nou del matí amb la sortida dels Gegants cap a l'ermita i el plat fort arribarà al punt del migdia, quan començarà la majoria de les activitats.

L'entitat dansaire és l'associació que enguany excercirà el paper de banderer de Sant Medir. Quan queda menys d'un mes per celebrar la festivitat, la ciutat es comença a preparar per a la jornada i l'Ajuntament ja té a punt el programa del 3 de març.

El president de l'Entitat Sardanista, Josep Miró, ha afirmat a Cugat.cat sentir-se molt orgullós que els organitzadors de la festa hagin pensat en ells per ser banderers de la festivitat.

Josep Miró

Estem molt orgullosos que els organitzadors de la festa de Sant Medir hagin pensat en una entitat com la nostra. Francament estem molt contents.


Les activitats arrencaran a partir de dos quarts de nou del matí a la plaça d'Octavià, amb la sortida dels Gegants cap a l'ermita. En aquest mateix emplaçament, a partir de les nou, tindrà lloc l'arribada dels banderers i una xocolatada popular.

Com a banderer, l'Entitat Sardanista encapçalarà la cercavila a partir de dos quarts de deu, en un recorregut que els portarà per diversos carrers del centre abans d'arribar a la plaça de Barcelona, on seran rebuts per l'alcaldessa, Mercè Conesa. Uns minuts abans de les deu, els banderers emprendran la ruta cap a l'ermita.

Allà és on tindrà lloc la majoria de les activitats del dia, especialment passades les dotze del migdia. A partir d'aquesta hora està prevista la ballada de sardanes de la Cobla Contemporània, l'arribada dels Gegants, la missa i les actuacions dels Gausacs, l'Esbart i els Geganters.

La jornada posarà el punt final a les sis de la tarda al Monestir, amb el Concert d'Orgue i Trompeta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.