L'empresa Tiny Books converteix les converses de Whatsapp en llibres


  • Comparteix:

Tiny Books permet tenir les converses de Whatsapp recollides en un llibre / Foto: Facebook Tiny Books

Tiny Books permet tenir les converses de Whatsapp recollides en un llibre / Foto: Facebook Tiny Books

Tiny Books és una companyia establerta a Mira-sol que ofereix un servei de transcripció de converses de Whatsapp en llibres. L'empresa es va fundar a finals de l'any passat i forma part de Capsule Multimèdia Corporation, societat que també promou portals com Patatabrava.com i Series.ly.

Tiny Books acaba de tancar la seva campanya de Sant Valentí amb 1.000 exemplars venuts a tot l'Estat espanyol, un 40% més que a la nadalenca. Des que es va llençar aquesta iniciativa, a finals de l'any passat, la companyia s'ha sorprès de l'èxit que ha tingut arreu de l'Estat espanyol, i no només a Barcelona i rodalies, tal com esperaven.

El fundador de Tiny Books, Pau Moreno, ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa va néixer quan va observar en un bar com un home transcrivia a mà una conversa de Whatsapp. Això li va plantejar que seria útil 'tenir guardats aquells missatges més memorables d'una manera més persistent que al telèfon mòbil'.

Pau Moreno

Tots hem volgut guardar els missatges i converses de Whatsapp més memorables d'una manera més persistent que en el mateix telèfon mòbil.


Tiny Books pertany a la companyia Capsule Multimèdia Corporation, establerta a Mira-sol des de l'estiu de l'any passat i que dóna sortida a iniciatives com Patatabrava.com i Series.ly. L'empresa converteix les converses de Whatsapp en llibres amb tarifes des de 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.