El primer Fòrum Premis Albert Jovell arriba a la UIC


  • Comparteix:

El doctor Albert Jovell / Foto: UIC

El doctor Albert Jovell / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb campus a Sant Cugat, acollirà el primer Fòrum Premis Albert Jovell, que neix amb la idea de conservar el llegat del doctor Albert Jovell. Els premis reconeixeran les iniciatives destinades a millorar els resultats en salut dels pacients a l'Estat espanyol i estan organitzats per Janssen, el grup de companyies farmacèutiques de Johnson & Johnson. El certamen se celebrarà l'11 de juny a l'auditori de la UIC a Barcelona.

El primer Fòrum Premis Albert Jovell arriba a la UIC amb la intenció que associacions de pacients, fundacions, ONG, professionals, col·legis oficials, societats científiques, universitats i mitjans de comunicació mostrin el seus millors projectes, amb el pacient com a eix central.

Jovell, metge i pacient
Albert Jovell va ser un metge sabadellenc especialitzat en Salut Pública que va exercir com a metge, investigador i docent, sent reconegut a àmbit internacional. Jovell va fundar el Fòrum Espanyol de Pacients i presidia el Fòrum Català de Pacients i va defensar un pensament propi innovador al voltant de la medicina, defensant la sanitat pública i reivindicant el paper dels pacients dins del sistema sanitari. Jovell va morir el 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.