Calçotada solidària a la plaça de Pep Ventura per la Barcelona Magic Line


Temes relacionats

170 santcugatencs participaran a la caminada solidària Barcelona Magic Line (17/feb/15)


  • Comparteix:

La caminada es farà a Barcelona / Foto: Barcelonamagicline.org

La caminada es farà a Barcelona / Foto: Barcelonamagicline.org

Un equip format per 15 santcugatencs organitza una calçotada aquest dissabte per recaptar fons a favor de la caminada solidària Barcelona Magic Line (BML) que organitza l'Hospital Sant Joan de Déu. Per fer-ho, l'equip 'Mai Ballem Sols' ha preparat, en col·laboració amb l'Ateneu, l'apat a la plaça de Pep Ventura, a partir de la una del migdia.

La BML és la caminada que organitza l'hospital amb la intenció de sensibilitzar i recaptar fons per a les persones vulnerables. Es tracta d'una proposta que no busca la competició i que s'hi participa per equips d'entre tres i 25 persones. Un dels grups participants està format per veïns de Sant Cugat.

Aquest equip, format per 15 persones, ja ha recaptat diners a través de la venda de productes relacionats amb la cita i la instal·lació de guardioles a comerços, establiments i empreses. Per ara, els 749 equips ha recaptat més de 107.000 euros del total que s'han fixat com a objectiu que és de 208.000 euros.

Els donatius també es poden fer a través de l'espai web que l'equip té habilitat a la pàgina de la cita Barcelonamagicline.org

La caminada consta de quatre recorreguts de diferents durades i tindrà lloc l'1 de març. Així els equips poden recórrer 10, 20, 30 o 40 quilòmetres per itineraris que voregen la ciutat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.