'Canvi de marxa' consciencia els joves santcugatencs dels riscos al volant


  • Comparteix:

Prop de 800 alumnes d'escoles de Sant Cugat han rebut consells sobre els perills i riscos a la carretera a través del testimoni real i colpidor d'un bomber, un policia, un membre del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), una familiar i una víctima d'un accident de trànsit. L'activitat, organitzada aquest dimecres per la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit, pretén conscienciar els joves sobre les greus conseqüències de la conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

'Canvi de marxa' és una presentació multimèdia que combina els testimonis reals amb projeccions audiovisuals i una funció teatral relacionades amb accidents al volant.

El portaveu de la Fundació Mutual de Conductors, Josep Maria Ambròs, explica que mostren la cara més dura dels accidents perquè volen causar un impacte en els joves i evitar futures imprudències.

Josep Maria Ambròs

La nostra intenció és inculcar les experiències que es poden trobar, ara que són joves.


El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, assegura que els joves de Sant Cugat reben una informació sobre seguretat viària que els ajudarà a detectar les situacions de risc.

Francesc Carol

És la millor edat per rebre aquesta informació. És una edat en què la vida sembla que no s'acaba mai i veure aquest casos d'accidents els pot recordar la importància de la conducció segura.


Els centres educatius santcugatencs que han participat són els col·legis Avenç, Pureza de María, Pinar de Nuestra Señora, Europa i la Farga, i els instituts Angeleta Ferrer, Leonardo da Vinci i Pla i Ferreras.

La d'enguany és la tercera vegada que 'Canvi de marxa' passa per Sant Cugat. L'any passat, 680 alumnes de la ciutat van participar en aquesta mateixa activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.