La 14a Ruta dels Tres Monestirs torna a unir Sant Cugat amb Montserrat


  • Comparteix:

L'Abadia de Montserrat és el destí de la Ruta dels 3 Monestirs / Foto: Abadiamontserrat.net

L'Abadia de Montserrat és el destí de la Ruta dels 3 Monestirs / Foto: Abadiamontserrat.net

La 14a edició de la Ruta dels Tres Monestirs, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i vuit entitats excursionistes més del Vallès, se celebrarà el 22 de març. La marxa consta de 53 quilòmetres, partirà de Sant Cugat i recorrerà municipis com Terrassa i Vacarisses, passant per la Mola i la Serra de l'Obac, fins arribar finalment al Monestir de Montserrat.

El trajecte sortirà del Monestir de Sant Cugat i finalitzarà a l'Abadia de Montserrat, passant per localitzacions com Terrassa, Matadepera, el cim de la Mola, la Serra de l'Obac, Vacarisses i Monistrol de Montserrat. La marxa, de 53 quilòmetres, arrencarà a les cinc del matí i els participants hauran d'haver arribat al destí a dos quarts de vuit del vespre com a màxim.

El representant del CMSC en la comissió organitzadora de la Ruta dels Tres Monestirs, Pere Robert, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una prova dura i que qui la vulgui completar ha d'estar acostumat a caminar força, ja que és una ruta llarga i exigent, amb un desnivell acumulat de 2.000 metres de pujada i 1.600 de baixada.

Pere Robert

És una ruta popular, però llarga i exigent. Qui hi va ha d'estar acostumat a caminar força, ja que té un desnivell acumulat de 2.000 metres.


L'organització ha posat un límit de 800 inscripcions, 100 més de les persones que van participar en l'última edició ara fa dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.