Tornen els tallers de millora de la memòria per a majors de 50 anys de l'AVAN


  • Comparteix:

L'AVAN treballa per als afectats per les malalties neurològiques / Foto: AVAN

L'AVAN treballa per als afectats per les malalties neurològiques / Foto: AVAN

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) reprèn els seus tallers de millora de la memòria per a persones de més de 50 anys. Els tallers, que arrencaran el 10 de març, es fan en grups d'entre sis i 15 persones dirigits per un neuropsicòleg i consten de 12 sessions setmanals que tindran lloc cada dimarts a les onze del matí a la Casa de Cultura. Les inscripcions costen 60 euros i es tancaran aquest dijous.

El fet que la memòria empitjori a mesura que augmenta l'edat és fals, segons l'AVAN, que a través d'aquests tallers assegura que es pot millorar. Durant el curs, s'explicarà als assistents com funciona la memòria, perquè s'hi produeixen errors i se'ls ensenyarà tècniques i estratègies per evitar-los.

Les inscripcions, que es tanquen aquest dijous, tenen un preu de 60 euros i es poden efectuar a la mateixa Casa de Cultura, trucant al telèfon 93 589 13 82 o escrivint un correu electrònic a stcugatdir@amicsdelaneurologia.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.