Sant Cugat arribarà als 100 agents de la Policia Local en els propers mesos


Temes relacionats

La Policia Local es trasllada a la nova comissaria aquest dilluns ( 1/mar/15)

La Policia Local augmenta la plantilla i renova la flota de vehicles ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

La plantilla actual és de 89 agents / Foto: Localpres

La plantilla actual és de 89 agents / Foto: Localpres

La Policia Local assolirà en els propers mesos els 100 agents. Als 89 actuals, se sumaran cinc places més a través d'un concurs públic i altres sis agents en comissió de servei. L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per poder ampliar la plantilla del cos de seguretat.

La convocatòria per a les cinc noves places de funcionari, el màxim que permet actualment la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL), ja està publicada i ara el ple haurà d'aprovar les bases del concurs. Està previst efectuar la selecció entre juny i juliol perquè els nous agents puguin incorporar-se a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya al setembre, on s'hauran de formar. D'altra banda, Sant Cugat acollirà sis agents més en comissió de servei, unes places que es publicaran d'aquí a un mes. En aquest cas, l'Ajuntament intentarà prioritzar les dones agents, com ha explicat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol.

Francesc Carol

Intentarem prioritzar la presència d'agents femenins. Ens interessa augmentar les places de dones policies, ara hi ha cinc.


L'octubre passat es van incorporar al cos sis nous agents, per reforçar les patrulles dels barris. El trasllat a la nova comissaria, permet també aquest augment de la plantilla, ja que amb ella la Policia Local gairebé dobla l'espai de la seva seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.