L'experiència de 20 emprenedores arriba a Esade amb un projecte europeu


  • Comparteix:

L'acte tindrà lloc a l'Egarage, un nou espai d'Esade estrenat recentment

L'acte tindrà lloc a l'Egarage, un nou espai d'Esade estrenat recentment

El programa WISE, dedicat a formar i impulsar empreses femenines a tot Europa, aterra a Sant Cugat amb l'experiència de 20 dones emprenedores, que exposen aquest dimarts els seus projectes a l'Egarage d'Esade, ubicat al campus de la ciutat. La iniciativa té el suport de diferents universitats i ONG europees, on Esade lidera la secció espanyola.

Esade, juntament amb universitats de Suïssa, Grècia i Croàcia i una ONG croata, participa en un projecte per impulsar l'emprenedoria femenina. Women Innovators for Social Business in Europe (WISE) és el nom de la primera xarxa europea per fomentar la cooperació i formació dels negocis de vessant social creats per dones.

El programa, que funciona des d'inicis del 2013, arriba aquest dimarts a Sant Cugat, on les 20 emprenedores seleccionades de tot l'Estat espanyol exposaran els seus projectes a dos quarts de quatre de la tarda a l'Egarage d'Esade. La iniciativa vol ajudar a solucionar alguns problemes que viuen les dones empresàries com les conseqüències de la maternitat o la distribució no equitativa del poder en llocs directius, oferint formació i una xarxa europea de cooperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.