L'Associació Imago presenta a Sant Cugat el primer 'smartphone' solidari


  • Comparteix:

El Fairphone és el primer smartphone solidari / Foto: Fairphone.com

El Fairphone és el primer smartphone solidari / Foto: Fairphone.com

L'Associació Imago Catalunya presenta aquest dimecres, a les set del vespre a la Casa de Cultura, el Fairphone, el primer 'smartphone' solidari. Els aparells de Fairphone es fabriquen amb materials extrets en regions del Congo lliures de conflictes armats, amb bones condicions laborals, sense obsolescència programada, reciclables, de disseny obert i alliberats.

Coincidint amb la celebració de Mobile World Congress, Imago dóna visibilitat a aquest projecte nascut als Països Baixos, que aposta per la producció i comercialització justa i sostenible d'un 'smartphone'.

L'activitat forma part de les 11es Jornades de Sensibilització 'Construïm Biocivilització', que se celebren entre Sant Cugat, Sant Quirze i Barcelona durant el 2015, impulsades per Imago, amb el suport de Cugat.cat.

La presentació del Fairphone serà a càrrec de l'investigador de l'Escola de Cultura de Pau de la UAB Josep Maria Royo, la membre de la Lliga dels Drets dels Pobles Rita Huybens i un membre de la companyia holandesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.