El Mussol organitza avui una presentació i debat del programa de medi ambient


  • Comparteix:

L'associació Mussol treballa per la protecció del paisatge / Foto: El Mussol

L'associació Mussol treballa per la protecció del paisatge / Foto: El Mussol

L'Associació El Mussol organitza aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura, la presentació i debat de les propostes del programa de medi ambient per a la conservació del paisatge. Aquesta iniciativa té l'objectiu de donar un criteri d'avaluació als veïns per valorar els plantejaments sobre polítiques mediambientals que es presenten en les properes eleccions.

El Mussol organitza per segona vegada aquesta activitat abans de les eleccions municipals. La presentació del programa de medi ambient de la ciutat inclou nous aspectes però segueix amb el propòsit de conscienciar els santcugatencs de les propostes que presenten els diferents partits.

La proposta del programa també té l'objectiu de servir com a pauta d'orientació als veïns per valorar els diferents plantejaments i solucions de les forces polítiques que han de considerar la incorporació dels punts que es treballin durant l'activitat del dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.