L'Associació de Perjudicats d'Entitats Financeres es presenta a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'APDEF defensa les pràctiques abusives de les entitats financeres / Foto: APDEF

L'APDEF defensa les pràctiques abusives de les entitats financeres / Foto: APDEF

L'Associació de Perjudicats d'Entitats Financeres (APDEF) es presentarà a Sant Cugat aquest dijous en un acte a la Casa de Cultura, a dos quarts de set del vespre. A la trobada, recollirà consultes i denúncies dels assistents per poder atendre'ls personalment en els propers dies. L'entitat, pionera al país i fundada el 2012 a Barcelona, té com a objectiu recuperar els estalvis d'afectats per productes financers comercialitzats per bancs i caixes en els últims anys.

L'APDEF té més de 3.700 socis, quasi 3.000 demandes judicials encarregades i un percentatge de sentències guanyades de més d'un 95%. Dels procediments oberts a jutjats arreu de l'Estat espanyol contra entitats financeres per valor de 84 milions d'euros, l'entitat ja n'ha recuperat més de 27. A més, des que es va crear, l'APDEF ha aconseguit 10 sentències arreu de l'Estat espanyol contra Bankia per la venda de les seves accions. També atén afectats pels Valores Santander, les clàusules 'sol', les hipotecàries i altres productes bancaris 'tòxics'. D'altra banda, l'associació té previst presentar 4.000 demandes contra Banc Sabadell i el Santander.

Segons el portaveu i advocat de l'APDEF, Constantí Pera, la reclamació individual és la via més sòlida perquè el petit estalviador pugui recuperar els seus diners, ja que les grans demandes alenteixen els processos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.