Torna la Fira d'intercanvi de plantes d'El Mussol amb novetats


  • Comparteix:

Fotografia d'una edició anterior de la fira / Foto: Associació El Mussol

Fotografia d'una edició anterior de la fira / Foto: Associació El Mussol

La Fira d'intercanvi de plantes organitzada per l'associació El Mussol torna aquest diumenge amb una 3a edició que arrencarà a dos quarts d'onze del matí a la plaça de l'Estació de la Floresta. La jornada servirà per a l'intercanvi de llavors, planters, plantes, esqueixos i bulbs entre els ciutadans. L'organització preveu que l'edició d'enguany tingui un increment de participants.

Més enllà de l'intercanvi de plantes i llavors, la fira vol ser un espai per a l'aprenentatge ambiental. Per això, enguany la trobada tindrà un punt d'informació sobre compostatge casolà que se suma a altres tallers com el de fabricació de menjadores d'ocells i la confecció d'un hotel per a insectes.

La presidenta de l'associació El Mussol per a la protecció del paisatge, Àfrica Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que fa temps que molts participants es preparen per a la fira.

Àfrica Rodríguez

Hi ha gent que té molta il·lusió per aquesta activitat i que durant tot l'any es prepara. Hi ha coses molt ben preparades per part dels veïns per a aquesta fira.


La fira també té l'objectiu de ser un espai per a l'intercanvi d'experiències i coneixements entre els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.