Bona resposta dels santcugatencs en el primer 'Estocs a fora' de l'any


Temes relacionats

Els comerciants registren un lleuger augment de vendes durant les rebaixes ( 2/mar/15)


  • Comparteix:

Algunes parades s'han ubicat a la plaça d'Octavià

Algunes parades s'han ubicat a la plaça d'Octavià

Els comerciants de l'associació Sant Cugat Comerç han registrat més participació durant el primer 'Estocs a fora' de l'any que en les darreres edicions, segons han dit a Cugat.cat. Per primera vegada, una desena de botigues ha traslladat les seves parades a la plaça d'Octavià, una mesura que, segons els botiguers, ha incrementat l'afluència de públic.

Segons els comerciants, molts més santcugatencs del que és habitual han sortit al carrer durant la iniciativa 'Estocs a fora', que busca vendre a preus més baixos els productes de final de temporada. La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat que el bon temps ha motivat una major afluència de visitants.

Maite Pérez

Hi ha hagut molta gent al carrer, un fet que s'accentua a la tarda. Ha fet molt bon temps i això s'agraeix.


Molts botiguers han optat per vendre els estocs a preu de cost, suposant rebaixes de fins al 70% del preu original. Una mesura que també ha incentivat les compres ha estat un canvi d'ubicació, situant una desena de parades a la plaça d'Octavià per primera vegada. Alguns botiguers han apuntat que el primer 'Estocs a fora' de l'any ha començat amb bon peu.

Comerciants

Fa molt bo, la gent passeja molt i mira molt. / La nova ubicació ens dóna més protagonisme. / Hi ha més pas de gent. / Es veu força moviment i hem fet força vendes.


Roba d'hivern i complements han estat els productes més buscats de la jornada. Alguns compradors han assenyalat que la iniciativa els permet comprar allò que necessiten a preus més baixos.

Vianants

He comprat dos parells de sabates que valien 160 euros i les he comprat a 20 euros. Va bé per estalviar. / No ho sabíem, hem vingut a mirar i acabarem comprant alguna cosa. / Hem comprat un abric, collarets i arracades.


El proper dia dedicat a liquidar estocs tindrà lloc a finals d'estiu, quan culmini el període de rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.