Inaugurada la nova comissaria de la Policia Local


Temes relacionats

T'ensenyem la nova comissaria de la Policia Local per dins ( 6/mar/15)

Sant Cugat arribarà als 100 agents de la Policia Local en els propers mesos ( 2/mar/15)


  • Comparteix:

La nova comissaria de la Policia Local, ubicada a la plaça de la Vila, s'ha inaugurat aquest dissabte amb el repte d'oferir 'millors serveis i una policia de proximitat', tal com ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assistit a la inauguració i ha destacat la tendència a la baixa de les faltes i delictes a Sant Cugat, però ha subratllat que cal treballar perquè 'la percepció de seguretat de la ciutadania sigui positiva'.

Després de 21 anys ubicada a la Casa Jaumandreu, la Policia Local s'ha traslladat a una nova seu que ofereix més centralitat i modernitat al cos. La nova comissaria, que ha entrat en funcionament aquest dilluns, disposa de 1.205 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i en breu tindrà 11 nous agents de policia que se sumaran als 89 actuals. En la inauguració d'aquest nou espai, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assenyalat la tendència a la baixa de les faltes i delictes a Sant Cugat i la importància que la percepció de seguretat a la ciutat sigui positiva.

Ramon Espadaler

Els fets del 2014 respecte al 2013 a Sant Cugat han baixat un 8'8%. No n'hi ha prou amb això, cal que la percepció de seguretat també sigui positiva.


La inauguració ha inclòs la presència d'una àmplia representació política i dels cossos de seguretat catalans. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha apuntat que la nova seu policial permetrà oferir millors serveis i més seguretat a la ciutat.

Mercè Conesa

Aquesta nova comissaria fa que tinguem millor servei de Policia Local i, per tant, que estiguem més segurs. Volem conservar la tranquil·litat que tenim.


Amb motiu de la inauguració, la comissaria local s'ha pogut visitar durant tot el dia i també ha acollit diverses activitats com un espectacle de màgia, una representació de titelles i la possibilitat d'escalar el rocòdrom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.