Una marató convida a actualitzar l'entrada de Ramon Barnils a Viquipèdia


  • Comparteix:

Barnils, en una imatge d'arxiu

Barnils, en una imatge d'arxiu

El Grup de Periodistes Ramon Barnils i l'Amical Viquipèdia organitzen per aquest divendres la Viquimarató Ramon Barnils, una trobada per actualitzar l'entrada del desaparegut escriptor a l'enciclopèdia. La marató tindrà lloc a Catalunya Ràdio, que també col·labora en la iniciativa, on es reuniran viquipedistes, socis del Grup Ramon Barnils, familiars i amics del comunicador, mort fa 14 anys.

La iniciativa arrencarà a les vuit del matí i durant tot el dia a la seu de Catalunya Ràdio, on va treballar Barnils durant una etapa de la seva vida. L'objectiu de la Viquimarató Ramon Barnils és millorar la cobertura sobre Ramon Barnils a Viquipèdia, actualitzant i renovant la seva entrada i altres articles relacionats.

El desenvolupament de la jornada també es podrà seguir des de les xarxes socials i, sobretot, des de Twitter a través de l'etiqueta #ViquiBarnils.

La trobada se celebrarà un dia abans del catorzè aniversari de la mort de l'escriptor i periodista, aquest dissabte, 14 de març.

A finals de 2013, Sant Cugat va recordar l'etapa santcugatenca del periodista Ramon Barnils. Uns 60 amics i familiars de Barnils van reunir-se al vestíbul del Teatre-Auditori per conèixer i redescobrir totes les facetes del periodista, originari de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.