Els Premis Ciutat de Sant Cugat posen en valor el teixit social en la desena edició


Temes relacionats

El director de l'OSSC, Josep Ferré, Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat (10/mar/15)

El Mira-sol Teatre celebra 25 anys amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (10/mar/15)

Les Lectures a la Fresca es consoliden amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (10/mar/15)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat reconeixen el 25è aniversari del Rotary (10/mar/15)

La Comissió de Gitanes, distingida amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (10/mar/15)

Els Ciutat de Sant Cugat premien la llibreria Paideia, degana a la ciutat (10/mar/15)


  • Comparteix:

Foto de família dels guanyadors

Foto de família dels guanyadors

La desena edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat ha reconegut aquest dimarts la Comissió de Gitanes, la llibreria Paideia, el Rotary Club, Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca. El premi extraordinari a una trajectòria ha recaigut en el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré.



Josep Ferré ha estat reconegut per la seva contribució en la difusió de l'orquestra dins i fora de la ciutat i la seva tasca durant 20 anys al capdavant de l'agrupació.

Comissió de Gitanes ha rebut el guardó pel foment del coneixement, ensenyament i pràctica de la cultura popular en tots els estrats de la societat santcugatenca que duu a terme aquesta entitat.

Llibreria Paideia ha guanyat un Premi Ciutat de Sant Cugat per l'arrelament al municipi, que ha servit de guia per a moltes generacions de lectors santcugatencs. Fundada el 1969, és la llibreria més antiga de Sant Cugat.

Rotary Club s'ha endut un guardó en l'any del seu 25è aniversari. El jurat ha destacat el caire actiu de l'entitat i el treball que fa en favor de la comunitat i les entitats socials de la localitat.

Mira-sol Teatre celebrarà els 25 anys de teatre amateur amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. El jurat ha reconegut la tasca de dinamització social de Mira-sol durant aquest quart de segle.

Lectures a la Fresca han rebut el reconeixement dels Premis Ciutat de Sant Cugat l'any en què celebren el seu desè aniversari. Aquestes lectures dramatitzades estan organitzades per Amics de Pedra i Sang.

Els presentadors de la gala han estat els periodistes santcugatencs Marina Romero i Jofre Llombart. La cerimònia ha tingut les actuacions del Cor Gospel Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i els alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA).

Els Premis Ciutat de Sant Cugat no tenen dotació econòmica, sinó que consisteixen en una peça artística de l'escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.