L'app Guaita Kina Tribu busca finançament per arribar a Android i PC


  • Comparteix:

L'app Guaita Kina Tribu converteix Guifré el Pilós en un goril·la que busca el seu escut

L'app Guaita Kina Tribu converteix Guifré el Pilós en un goril·la que busca el seu escut

L'app educativa Guaita Kina Tribu, creada pels estudis GKT de Sant Cugat, posa en marxa una campanya de micromecenatge a la web TotSuma a partir d'aquest dilluns per aconseguir finançament per fer la portabilitat a Android, PC, Java i Unity. Aquesta aplicació infantil sobre la història de Catalunya, de moment disponible únicament a l'App Store d'Apple, està inspirada en l'obra de teatre 'Trifulkes de la Katalana Tribu', del santcugatenc Víctor Alexandre. Si aconsegueixen els diners necessaris per tirar endavant la portabilitat, l'aplicació passarà a ser gratuïta a totes les plataformes.

En quatre mesos, han aconseguit prop de 300 descàrregues per a iPad i iPhone, una xifra inferior a la que esperaven els seus creadors. Per augmentar el nombre d'usuaris, els estudis GKT volen que estigui disponible a totes les plataformes i que l'aplicació passi a ser gratuïta.

La directora creativa i dissenyadora del joc, Núria Díaz, creu que les xifres de descàrregues podrien haver estat superiors, però espera que l'entrada a Android i PC els doni un nou impuls.

Núria Díaz

L'aplicació agrada molt, però estava molt limitada en estar només disponible per a Apple. Per això hem decidit posa-la a totes les plataformes amb descàrrega gratuïta.


Per aconseguir el finançament necessari, aquest dilluns posen en marxa una campanya de micromecenatge a la plataforma TotSuma, on intentaran aconseguir 7.135 euros. A dia d'avui, Guaita Kina Tribu està disponible a la botiga d'aplicacions d'Apple des del 9 de novembre, a un preu d'1,99 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.