El CAR rep 2'5 milions del govern espanyol per modernitzar instal·lacions


  • Comparteix:

L'equip de sincronitzada, en una imatge d'arxiu

L'equip de sincronitzada, en una imatge d'arxiu

El Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) rebrà 2'5 milions d'euros en virtut de la renovació del conveni anual entre la Generalitat, el Consell Superior dEsports i l'equipament santcugatenc. Aquesta quantitat provindrà de la institució estatal i es destinarà a la modernització i construcció d'instal·lacions i a la gestió d'activitats.

El conveni regula la col·laboració entre les tres parts al llarg d'aquest 2015 perquè el CAR continuï desenvolupant la preparació i especialització d'esportistes d'alt nivell i d'alt rendiment. De l'aportació de 2'5 milions d'euros, 1'4 milions es destinaran a la gestió d'activitats i 1,1 milions més a la construcció i modernització d'instal·lacions esportives del centre.

El Consell, el govern i el CAR de San Cugat es comprometen a col·laborar i donar suport a les ciències de l'esport i als esportistes d'alt nivell, a promoure la investigació i el desenvolupament conjunts que donin respostes a les demandes dels entrenadors i tècnics que treballin habitualment al centre i a organitzar cursos de formació.

Creat la temporada 1987-1988, el CAR de Sant Cugat és un centre pioner a l'Estat espanyol que ha estat clau per a la formació integral, esportiva, personal i acadèmica d'esportistes del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.