Els FGC van fregar els 56 milions de viatgers a la línia del Vallès l'any passat


  • Comparteix:

Un dels nou trens de FGC / Foto: ACN

Un dels nou trens de FGC / Foto: ACN

La línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va fregar els 56 milions de viatgers el 2014. Això suposa un 2,5% més que al 2013, quan hi va haver 54,5 milions d'usuaris. Aquestes xifres recullen qualsevol trajecte que s'hagi fet entre dues estacions de la línia del Vallès, inclosos aquells entre parades del mateix terme municipal, també el de Barcelona.

Les parades de Sant Cugat
Dels 55,9 milions de viatgers que la línia va registrar el 2014, el 14% procedeixen de parades de Sant Cugat amb 7,8 milions d'usuaris. Aquesta xifra de viatgers a les estacions locals ha augmentat un 1,5% amb relació al 2013.

Segons dades de 2014, de les vuit parades de FGC a la nostra ciutat la que va marcar més viatgers és l'estació de Sant Cugat, a la plaça de Lluís Millet, amb 3,4 milions d'usuaris. La segueix l'estació de Valldoreix, amb un milió, i Sant Joan, amb 984.273 usuaris. La resta d'estacions serien Volpelleres (627.741), Mira-sol (543.053), Hospital General (461.761), la Floresta (385.379) i les Planes (368.067).



Altres millores del 2014 a FGC
La companyia va posar en funcionament nous combois i ha treballat en les obres de prolongació de la línia Barcelona-Vallès a Sabadell i Terrassa. També ha estat en l'any en què s'ha finalitzat el projecte Getaway de simulacres per millorar les estacions en cas d'emergència i s'ha subhastat per Internet el material de les unitats de tren de la sèrie 111.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.