Josep Maria Vallès acosta la cara més humana dels polítics a 'Polítics a la carta'


  • Comparteix:

El periodista Josep Maria Vallès parla de la cara més humana de 10 polítics catalans i de les sorpreses que comporta conèixer-los en una distància curta. És la premisa del llibre 'Polítics a la carta', on el director del setmanari 'Diari de Sant Cugat' i del 'Tot Sant Cugat' transcriu les converses que, juntament amb els seus amics de tota la vida, ha mantingut amb polítics com Artur Mas, Raül Romeva i Oriol Junqueras en sopars informals. Vallès ha presentat el llibre aquest dijous en el vestíbul del Teatre-Auditori.

'Polítics a la carta' (Viena Edicions) presenta 10 entrevistes de Vallès a 10 polítics catalans durant un sopar. S'hi poden trobar converses amb Artur Mas, Joaquim Nadal, David Fernández, Iñaki Anasagasti, Dolors Montserrat, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Mercè Conesa, Ada Colau i Aleix Vidal-Quadras.

Josep Maria Vallès ha explicat que el llibre pretén mostrar la singularitat de cadascun dels polítics que han passat per la taula del menjador de casa seva. Segons l'autor del llibre, 'cada polític és un món'.

Josep Maria Vallès

Cada polític és un món, des d'aquell que pensaves que seria molt proper i que no ho és tant fins a aquell que pensaves que era una mica tibat i és la persona més amable que et puguis imaginar.


Abans de la trobada, els polítics escollien quin menú tastarien amb Vallès i els seus amics. El xef encarregat de cuinar els àpats era Àlex Juncosa, que també participava als sopars i que preparava uns menús ben quotidians.

Àlex Juncosa

Són sopars que es poden fer a casa qualsevol dia i en qualsevol ocasió.


L'acte de presentació del llibre ha anat a càrrec del mateix autor i ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Conesa; del president de Totmedia, Ramon Grau; i d'un dels amics de Vallès, José Luís Par.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.