Volpelleres tindrà un supermercat Mercadona a finals d'any


  • Comparteix:

Peixeteria del supermercat Mercadona de Mira-sol Centre

Peixeteria del supermercat Mercadona de Mira-sol Centre

L'Ajuntament ha adjudicat a Mercadona l'explotació de l'espai per a supermercat que hi ha a l'edifici Volpelleres Centre. Aquesta cadena té previst obrir-hi un establiment el darrer quadrimestre d'aquest mateix any. Tindrà 1.600 metres quadrats i suposarà una inversió de 2,7 milions d'euros per part de l'empresa. L'Ajuntament espera que l'arribada d'aquest supermercat contribueixi a dinamitzar comercialment aquesta zona i a consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat.

La intenció de l'Ajuntament és que la implantació d'un Mercadona sigui un motor d'atracció perquè s'hi implantin activitats complementàries en els altres locals comercials que té l'edifici i que ara estan buits.

De fet la previsió de l'Ajuntament és que al costat del Mercadona s'obri un nou mercat municipal amb productes frescos, com al complex Mira-sol Centre. Aquest mercat s'ubicarà en un espai del Volpelleres Centre on actualment hi ha set locals buits. L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar en aquesta zona un servei de comerç de proximitat per als veïns de Volpelleres i d'altres barris adjacents.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha explicat que la instal·lació de l'establiment a Volpelleres respon a la voluntat del consistori de fomentar el comerç urbà.

Carles Brugarolas

Volem un comerç urbà vigorós perquè ajuda molt a dinamitzar els carrers i és una eina de socialització importantíssima.


Per ubicar-se a l'edifici Volpelleres Centre, l'empresa pagarà un cànon inicial de tres milions d'euros i, de forma anual, 30.000 euros. La concessió és per a 40 anys.

El nou Mercadona de Volpelleres
El supermercat obrirà des d'un quart de deu del matí a un quart de deu del vespre, de dilluns a dissabte i tindrà totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. La botiga disposarà de zones de descans i vestuaris per als treballadors i incorporarà una sala de formació també destinada a la plantilla.

Més aparcament
L'Ajuntament impulsarà millores per accedir a l'edifici Volpelleres Centre. Per una banda, es construirà una nova rotonda a la cruïlla dels carrers avinguda de la Clota, can Bellet i avinguda de Graells amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'edifici.

A més, s'adequarà l'aparcament exterior de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres perquè doni servei al complex comercial de Volpelleres Centre. Aquest aparcament tindrà unes 100 places. L'accés a peu des de l'aparcament fins a l'edifici es farà a través d'un pas soterrat que creuarà el carrer d'Antoni Bell. Aquestes places d'aparcament se sumaran a les 90 places soterrades que actualment ja té l'edifici Volpelleres Centre.

Un projecte que arriba amb retard
L'arribada del supermercat arriba amb dos anys de retard respecte als plans de l'Ajuntament. Al juny del 2012, l'alcaldessa, Mercè Conesa, anunciava que Volpelleres Centre tindria el supermercat a finals d'aquell any o principis del 2013. Finalment, serà aquest any quan els veïns de Volpelleres tindran el supermercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.