L'Associació de Veïns Centre-Estació torna al carrer amb la 1a carxofada


  • Comparteix:

Les carxofes s'han cuinat a la brasa durant tot el matí

Les carxofes s'han cuinat a la brasa durant tot el matí

L'Associació de Veïns Centre-Estació ha recuperat les seves activitats al carrer amb la primera carxofada, que ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Barcelona. L'entitat, que ja feia anys que havia deixat d'organitzar actes al carrer fora de la Festa Major, vol convertir aquesta activitat en una proposta anual i fer-la créixer en participants.

Atraure nous socis a l'associació i compartir problemàtiques del barri han estat els motius que han impulsat l'Associació de Veïns Centre-Estació a organitzar aquest diumenge la seva primera carxofada popular, que, a més, ha servit per celebrar el 12è aniversari de l'entitat.

El seu president, Vicenç San Francisco, ha remarcat que l'àpat ha estat l'excusa per fer fort el barri.

Vicenç San Francisco

Poden ser carxofes, calçots o botifarres, el més important és ajuntar-nos tots els veïns amb un dinar i parlar dels problemes de veïnatge d'una manera menys farragosa que una assemblea.


Durant tot el matí, els veïns voluntaris han elaborat el dinar a la plaça de Barcelona. L'àpat, que ha consistit en carxofes a la brasa, botifarra i mongetes seques, ha aplegat una cinquantena de veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.