Els delictes i les faltes baixen un 7,25% a Sant Cugat durant el darrer any


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han donat consells als veïns per evitar robatoris al domicili i als trasters

Els Mossos d'Esquadra han donat consells als veïns per evitar robatoris al domicili i als trasters

Els delictes i les faltes comesos a Sant Cugat s'han reduït un 7,25% en l'últim any, segons dades dels Mossos d'Esquadra. Al 2014 es van produir 4.603 fets delictius, 360 menys que al 2013. Les dades registrades a la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN) mostren també una tendència a la baixa del crim a ciutats veïnes com Cerdanyola, Rubí i Sabadell.

La RPMN inclou els municipis del Maresme, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i una part del Barcelonès, i ha registrat 113.442 fets delictius durant el 2014, un 3,6% menys que l'any anterior. D'aquest descens, un 32,8% correspon a una baixada dels robatoris amb violència i intimidació a domicilis.

Els Mossos d'Esquadra asseguren que ha augmentat l'eficàcia policial en 0,35 punts i se situa en el 30,15%. Sis organitzacions criminals que actuaven a la RPMN han estat desarticulades al 2014. En aquest darrer any, la policia de la regió ha realitzat 8.646 detencions i 6.389 imputacions, el que suposa un descens del 14,5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.