El grup Els Escarabats recull fons a favor de la lluita contra el càncer infantil


  • Comparteix:

Imatge del grup en concert / Foto: Escarabats

Imatge del grup en concert / Foto: Escarabats

El grup santcugatenc de tribut als Beatles, Els Escarbats, pujarà a l'escenari de la sala de Barcelona Luz de Gas aquest dimarts per recaptar fons per a la recerca oncològica infantil. Els beneficis seran donats a l'hospital de Sant Joan de Déu.

La relació entre aquest grup de santcugatencs amants dels Beatles i el càncer infantil és estreta. Al fill del guitarra elèctrica del grup, Lluís Moreno, li van detectar fa dos anys un sarcoma d'Edwing, un tipus de tumor d'ossos maligne. El fill de Moreno estava sent atès a l'Hospital de Sant Joan de Déu i el grup va decidir dur a terme una festa benèfica.

Finalment, el fill de Moreno va superar el càncer i ara el grup santcugatenc ha volgut repetir la recaptació amb el concert d'aquest dimarts que se celebra a les nou del vespre a Luz de Gas. Lluís Moreno ha explicat a Cugat.cat que, tot i que aquest any organitzen l'acte de forma autònoma, esperen arribar a la xifra de fa dos anys quan van assolir els 10.000 euros.

Lluís Moreno

Aquest any hem decidit fer-ho nosaltres mateixos, hem fet difusió als mitjans de comunicació. Esperem que com a mínim es pugui igualar, però serà difícil. Sigui com sigui, tot ajuda.


Les entrades anticipades pel concert es poden comprar al portal ticketea.com, que no cobrarà un percentatge de la venda per col·laborar amb la recaptació. A més, 18 entitats han confirmat la seva col·laboració amb el grup santcugatenc, entre les quals hi ha des de petits comerços fins al Palau de la Música.

La mona de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.