Nou impuls de la Fundació Iván Mañero al projecte 'De Dona a Dona'


  • Comparteix:

La Fundació Iván Mañero ha donat a conèixer aquest dissabte el projecte 'De Dona a Dona', que té l'objectiu de recaptar diners per ajudar les dones de Guinea Bissau i, a la vegada, aconseguir que siguin apadrinades per dones d'aquí. La jornada, que s'ha celebrat a la clínica del cirurgià ubicada a la ciutat, ha recaptat fons per al projecte a través de la venda de peces de roba i complements d'una desena de marques col·laboradores, la facturació del restaurant de la clínica durant el dia i sessions de massatges.

'De Dona a Dona' va néixer amb l'objectiu de crear una plataforma d'apadrinament per assegurar, a través de mensualitats de 80 euros, uns recursos mínims a dones de Guinea Bissau. El projecte dóna cobertura a més de 150 dones africanes. L'objectiu és que amb aquesta ajuda les dones africanes puguin garantir un nivell de vida suficient per als seus fills i tinguin accés a l'educació. El doctor Iván Mañero ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa busca que dones d'aquí coneguin la situació de les dones africanes i que s'ajudin entre elles.

Iván Mañero

En aquest cas hem volgut donar protagonisme a la dona. Volem que les dones d'aquí vegin la realitat de les dones d'allà i que s'ajudin entre elles, perquè confio molt en la dona.


Una beneficiària de la solidaritat de la Fundació Iván Mañero és l'Aminata Mballo, una dona de Guinea Bissau a la qual li van practicar l'ablació de clítoris i la fundació del doctor Mañero li va practicar una reconstrucció de forma gratuïta. Mballo ha estat present a la jornada d'aquest dissabte i ha encapçalat la desfilada que s'ha dut a terme a la clínica. Mballo ha aplaudit la iniciativa 'De Dona a Dona' i ha afirmat que esdeveniments i iniciatives com aquesta suposen una gran ajuda per a la gent d'Àfrica.

Aminata Mballo

Es pot ajudar molt fent aquest tipus d'esdeveniments. La veritat és que suposa molta ajuda per a la gent d'allà.


L'acte ha aplegat un centenar d'assistents que ha aportat diners i ha conegut les diferents activitats que es duen a terme a Guinea Bissau, com per exemple un orfenat i una escola on ajuden les dones.

'De Dona a Dona' és un projecte de la delegació del Maresme de la Fundació Ivan Mañero per al curs 2014-2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.