Reaccions de Sant Cugat per les morts del sinistre de Germanwings


Temes relacionats

Una alumna del Santa Isabel, la mare i l'àvia, entre les víctimes de l'accident aeri (24/mar/15)

Dos treballadors de Delphi, entre les víctimes a l'avió accidentat als Alps (24/mar/15)

Sant Cugat decreta tres dies de dol per la tragèdia aèria dels Alps (25/mar/15)


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma a les mostres de condol, sobretot a través de les xarxes socials, per l'accident aeri que ha tingut lloc aquest dimarts al matí als Alps on hi ha hagut 150 víctimes, cinc de les quals eren de Sant Cugat. Dos treballadors de l'empresa Delphi i una estudiant de l'escola Santa Isabel, la seva mare i àvia es troben en la llista de passatgers de l'avió sinistrat.

A Twitter, l'exalcalde i exconseller, Lluís Recoder, s'ha mostrat afectat pels fets i ho resumia de la següent manera:'L'impacte es fa més gran quan entre les víctimes hi ha bona gent amb qui vàrem compartir moments bons i difícils. Amics de Delphi, molts ànims'.

Altres entitats com l'Associació Cultural Sant Cugat també s'han pronunciat: 'Lamentem profundament la mort dels dos treballadors de Delphi Sant Cugat'.

L'escola La Farga s'ha sumat 'al dol de les famílies de Sant Cugat que han perdut éssers estimats al vol' en un tuit.

Els partits també han dit la seva com la secció jove de CDC, la JNC, ha enviat un comunicat expressant tot el suport als familiars i amics de les possibles víctimes de l'accident 'amb especial menció a les víctimes de Delphi Sant Cugat'.

El PP ha fet una piulada on ha mostrat el seu condol als familiars dels morts en l'accident: 'El PP Sant Cugat s'uneix al dol dels familiars dels morts a l'accident dels Alps'.

El PSC de Sant Cugat de la seva banda també s'ha pronunciat a Twitter: 'El nostre profund condol a les famílies de les víctimes de l'accident aeri i suport a totes i tots els treballadors de Delphi'.

En un comunicat, ICV-EUiA ha lamentat profundament l'accident d'avió i 'trasllada el condol a la família i les amistats de les víctimes que viatjaven en l'avió i en especial a les amistats i companys de feina dels dos treballadors de la planta local de Delphi'.

La CUP també s'ha solidaritzat amb les víctimes, familiars i amics: 'Tot el nostre suport i condolences als familiars i amics de les víctimes del tràgic accident aeri'.

ERC ha mostrat suport als familiars i amics dels dos treballadors de la multinacional Delphi: 'Tot el nostre suport als familiars, amics i companys de feina dels dos treballadors de la planta local de Delphi i la resta de passatgers'. Més tard la formació ha afegit un nou tuit en referència a les altres tres víctimes: 'Més víctimes santcugatenques. Tot el nostre suport a les seves famílies i les de la resta de passatgers'.

Ciutadans (C's) ha expressat el seu condol per l'accident aeri, el qual ha motivat canvis en la seva agenda política: 'Ciudadans (C's) mostra les seves condolences per l'accident d'avió i anul·la la seva agenda política'.

La uaSC ha emès un comunicat per donar suport a les famílies santcugatenques afectades per l'accident aeri.

VOX de Sant Cugat s'ha afegit a les mostres d'afecte i suport a les famílies afectades per l'accident, en un tuit del seu president local, Ignacio Garriga.

Solidaritat Catalana (SI) també ha expressat el seu suport a les famílies afectades a través d'un comunicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.