Un soci del Junior, sisena víctima de Sant Cugat en la tragèdia aèria dels Alps


Temes relacionats

Sant Cugat perd cinc persones en la tragèdia aèria dels Alps francesos (25/mar/15)


  • Comparteix:

La llista de víctimes mortals de la ciutat a l'accident aeri dels Alps d'aquest dimarts puja a sis amb la pèrdua d'un soci del Junior Futbol Club, han confirmat fonts de l'entitat a Cugat.cat. El santcugatenc, enginyer de professió, estava vinculat al club com a soci des de feia temps. La direcció del Junior ha lamentat la pèrdua i s'ha solidaritzat amb la família afectada.

La llista de víctimes mortals de Sant Cugat en l'accident s'ha ampliat aquest dimecres, 24 hores després de la catàstrofe quan s'ha conegut que un soci del Junior figurava en la llista de passatgers del vol Barcelona-Düsseldorf de Germanwings.

La pèrdua d'aquest enginyer s'afegeix a la desaparició d'una alumna de l'escola Santa Isabel, la seva mare i la seva àvia, molt vinculades al Futbol Sala Sant Cugat. Les altres víctimes mortals són dos treballadors de la planta santcugatenca de Delphi: el director de Recursos Humans i un treballador de la secció de muntatge i delegat sindical de la UGT.

L'empresa concessionària del Junior ha explicat a Cugat.cat que han conegut la notícia aquest dimecres, confirmada per familiars de la víctima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.