L'escola Santa Isabel agraeix les mostres de suport per la pèrdua en l'accident


  • Comparteix:

Captura del vídeo en homenatge a l'alumna del Santa Isabel morta en l'accident / Foto: Youtube

Captura del vídeo en homenatge a l'alumna del Santa Isabel morta en l'accident / Foto: Youtube

L'escola concertada Santa Isabel ha publicat aquest dijous un comunicat a la seva web agraint les mostres de suport rebudes després de la pèrdua d'una alumna de sisè de primària, la seva mare i l'àvia en l'accident dels Alps. El centre agraeix a la comunitat educativa, les institucions locals i la Generalitat l'escalf i també el respecte demostrat pels mitjans de comunicació en la cobertura informativa.

Al comunicat, el centre explica que ha decidit mantenir tots els actes d'homenatge dels alumnes en privat, tot i que al mateix web del centre s'ha publicat un vídeo que recull l'acte de comiat dels estudiants d'aquest dimecres en què es deixen anar globus al cel. L'escola afirma 'no tenir paraules suficients explicar els nostres sentiments, però sí que tenims grans i meravellosos records' de l'alumna desapareguda i la seva família.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.