Veïns de Can Mates transmeten a Mossos el neguit per l'ocupació de pisos


  • Comparteix:

L'ocupació es dóna en aquest carrer

L'ocupació es dóna en aquest carrer

Els veïns de Can Mates han expressat la seva inquietud respecte les tres ocupacions de pisos que s'han produït en un edifici del carrer de Vallseca en una reunió aquest dimecres amb membres de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) dels Mossos d'Esquadra. La presidenta de l'Associació de Veïns de Can Mates, Iona Casadevall, ha informat que el cos policial assegura que es tracta de 'casos aïllats'. A més, els agents han aclarit que només poden actuar en aquests casos si hi ha una denúncia per part del propietari del pis i que els tres habitatges encara ocupats pertanyen a Banco Popular.

Casadevall ha reconegut que hi havia cert 'neguit' arran d'aquestes ocupacions, però que es tracta de casos 'excepcionals' i de caires 'socials, per necessitat'.

Iona Casadevall

Ens han dit que aquests casos eren súperexcepcionals; ells no creuen que vagi a més. A més aquestes ocupacions són socials, per necessitat.


Consells per evitar robatoris
La xerrada, a càrrec de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) dels Mossos també ha servit per donar consells al veïnat per prevenir robatoris als domicilis i trasters. Per aquest motiu s'ha facilitat als assistents a la reunió una fitxa amb consells pràctics al respecte.

- Consells contra els robatoris a domicilis.

- Consells contra els robatoris a comunitats de veïns.

- Consells contra els robatoris a trasters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.