L'Ajuntament reclama la cessió dels pisos buits de bancs per evitar ocupacions


Temes relacionats

Veïns de Can Mates transmeten a Mossos el neguit per l'ocupació de pisos (27/mar/15)

Tres habitatges ocupats a una comunitat de propietaris al carrer Vallseca, a Mira-sol (10/mar/15)


  • Comparteix:

Imatge de la zona on s'han produït les ocupacions / Foto: Google Maps

Imatge de la zona on s'han produït les ocupacions / Foto: Google Maps

L'Ajuntament reclama als bancs la gestió dels seus pisos buits a la ciutat per evitar ocupacions com la que s'ha produït en una comunitat del carrer de Vallseca de Mira-sol . Segons l'alcaldessa, darrere aquesta ocupació hi ha un 'entramat organitzat' i per això han reclamat als Mossos d'Esquadra que 'estiguin molt alerta' per evitar noves ocupacions d'aquest tipus.



Durant l'entrevista al programa 'Línia directa', l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que la cessió dels pisos buits pot ser la solució per evitar aquest tipus d'ocupacions.

Mercè Conesa

L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb els bancs perquè ens cedeixin els pisos i els puguem donar a un preu social a famílies de Sant Cugat.


Tot i així, Conesa ha advertit que en el cas del carrer de Vallseca, aquesta cessió és més complicada per la situació de l'entitat financera propietària. De fet, l'alcaldessa ha advertit que darrere aquesta ocupació sospiten que hi ha un 'entramat organitzat'.

Mercè Conesa

Creiem que això és premediat i organitzat. Demanem als Mossos d'Esquadra que estiguin molt alerta amb aquestes qüestions.


Conesa també ha explicat que aquest tipus d'ocupacions no només suposen un problema per als veïns, sinó també per a la ciutat perquè les famílies volen empadronar-se i no poden en no tenir cap propietat o contracte de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.