El Bebop tanca l'activitat al carrer de Sant Domènec i es trasllada a Can Barata


Temes relacionats

Veïns, entitats i l'Ajuntament treballaran per assolir un Pacte per la Nit de consens (19/mar/15)


  • Comparteix:

El conegut local BeBop tanca les seves portes aquest dissabte

El conegut local BeBop tanca les seves portes aquest dissabte

El tradicional local musical Bebop, espai que va donar a conèixer el jazz a àmbit local, ha tancat la seva activitat al carrer de Sant Domènec i s'ha traslladat al barri de Can Barata, ha comunicat l'equip a Facebook. Els responsables, que han organitzat una festa de comiat aquest cap de setmana, han explicat a Cugat.cat que la marxa de les instal·lacions del mític local és conseqüència de la normativa municipal d'horaris de tancament.

A la xarxa social, els responsables del Bebop, Yolanda Muñoz i Joan Baeta, han emplaçat els clients i coneguts del local a acomiadar-se 'del mític local que ens ha acompanyat durant anys i anys en les nostres nits santcugatenques'.

El comunicat agraeix 'les estades i visites carregades d'energia i bon rotllo' i lamenta el tancament del projecte al carrer de Sant Domènec, 19, on estaven de lloguer. L'equip de l'espai ha organitzat una festa de comiat, la Bebop Closing Party, per acomiadar aquesta etapa.

La propietària Yolanda Muñoz ha explicat que el tancament de l'activitat al carrer de Sant Domènec és conseqüència del compliment de la normativa municipal d'horaris, fet que els ha impedit exercir com fins ara.

Yolanda Muñoz

No podem exercir com fins ara. Amb el trencament del Pacte de Nit, hem de tancar.


No obstant això, el projecte continua en una noves instal·lacions a Can Barata, el barri santcugatenc que limita amb Rubí. En aquesta zona, els responsables han obert el Bar del barri. Muñoz ha avançat a Cugat.cat que aquest nou local també tindrà servei durant el dia i durant la nit serà el 'Bebop de nit'.

Yolanda Muñoz

Serà un bar que estarà obert tot el dia. Es faran tapes, dinars i sopars. També farem els nostres famosos gintònics.


El número 19 del carrer de Sant Domènec
El Bebop, amb més de 30 anys de presència a la ciutat amb diferents responsables, havia programat música en directe i havia estat lloc de trobada de músics del món del jazz. Fa uns anys, l'espai va programar amb l'entitat Jazzenviu concerts de jazz setmanals.

L'època daurada de l'espai, sent una plataforma local del jazz, va ser de la mà del llavors propietari, Paco Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.