SCC obre una campanya per reivindicar l'ús de la bandera municipal


  • Comparteix:

Detall del cartell de Societat Civil Catalana / Foto: SCC

Detall del cartell de Societat Civil Catalana / Foto: SCC

Societat Civil Catalana (SCC) ha iniciat la campanya 'La santcugatenca és la de tots' per reivindicar l'ús de la bandera municipal i reiterar l'oposició a l'estelada que oneja a la plaça de Lluís Millet. L'entitat demana que no s'utilitzin els espais públics per fer 'propaganda ideològica' i per això proposa l'ús dels símbols que representen tots els santcugatencs.

De fet, SCC tornarà a demanar la retirada de l'estelada quan comenci la campanya electoral de les municipals. Ho va anunciar el vicepresident de la plataforma, el santcugatenc José Rosiñol, després d'una reunió, el 10 de març, amb l'alcaldessa, que li va reiterar la negativa a retirar la bandera.

Una reunió que va arribar després que el jutge desestimés la petició de Societat Civil Catalana (SCC) de retirar de forma cautelar l'estelada de la plaça de Lluís Millet mentre no es resolgui la demanda interposada a l'Ajuntament per haver instal·lat aquesta bandera 'inconstitucional'. SCC va denunciar el consistori per col·locar l'estelada a la via pública després que l'administració es negués a treure-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.