Presó provisional per al fill del matrimoni assassinat a Valldoreix


  • Comparteix:

El fill del matrimoni va ser detingut dimarts de la setmana passada

El fill del matrimoni va ser detingut dimarts de la setmana passada

El jutjat d'instrucció número 2 de Rubí ha decretat presó provisional pel fill del matrimoni mort a Valldoreix la setmana passada. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha comunicat que el detingut ha ingressat en un mòdul de psiquiatria per dos delictes d'assassinat.

Mort al domicili de la parella
El matrimoni, un home i una dona d'uns 80 anys, va aparèixer mort dilluns de la setmana passada al seu domicili, al carrer del Rusc, amb signes evidents de violència al seu domicili.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una assistent social que s'havia dirigit a la casa de les víctimes. Com que cap dels membres de la parella no responia, els Bombers van obrir la casa i, aleshores, es van trobar els cadàvers, que havien rebut l'impacte d'un objecte contundent, segons les investigacions. Una vegada descoberts els morts, els Mossos van emetre una ordre de detenció del fill i la Guàrdia Civil el va localitzar dimarts de la setmana passada a Sagunt.

Desaparició al 2008 i visites a la seu d'un partit
El 2008, la família de l'home havia demanat ajuda ciutadana per trobar aquest fill, que havia desaparegut sense donar cap avís tres mesos abans. Aleshores, els pares van denunciar els fets i van advertir que el seu fill tenia una malaltia mental i que havia anat a viure amb ells a Valldoreix després de vendre's el pis a Coll Favà. Al cap de poques setmanes, el van localitzar.

Fa un mes, la Policia Local de Cerdanyola va identificar el presumpte autor del crim, després que el santcugatenc visités en diverses ocasions la seu d'un partit polític d'aquell municipi. Segons una font de la formació cerdanyolenca, el sospitós presentava un estat brut i manifestava actituds estranyes no violentes, la qual cosa els va portar a avisar el cos policial del municipi veí. Llavors, la Policia Local de Sant Cugat es va posar en contacte amb els seus pares per donar a conèixer els fets.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.