Sant Cugat s'acomiada de les víctimes dels Alps a la parròquia de Sant Pere


  • Comparteix:

Els assistents a la missa, entrant a la parròquia de Sant Pere d'Octavià

Els assistents a la missa, entrant a la parròquia de Sant Pere d'Octavià

La missa en record a les víctimes de la tragèdia dels Alps ha reunit més de 150 persones aquest dilluns a la parròquia de Sant Pere, amb ofici del rector Blai Blanquer. La cerimònia ha tingut paraules per a les set persones de la ciutat desaparegudes en la catàstrofe, que va tenir lloc dimarts passat quan el copilot de l'avió de Germanwings que feia la ruta Barcelona-Düsseldorf va fer estavellar voluntàriament l'aparell, segons l'anàlisi de les gravacions de la caixa negra.

A la cerimònia hi han assistit representants polítics i socials de la ciutat, així com l'alcaldessa, Mercè Conesa. Tots ells s'han sumat al record de les set víctimes santcugatenques de l'accident de Germanwings: una alumna de l'escola Santa Isabel, la seva mare i la seva àvia; un soci del Júnior, un santcugatenc resident a Rubí i dos treballadors de l'empresa Delphi.

Record en Diumenge de Rams
Milers de santcugatencs s'han aplegat aquest diumenge a la plaça d'Octavià per beneir les palmes i palmons en una cerimònia que ha recordat les víctimes de la tragèdia aèria dels Alps i ha servit per expressar un desig col·lectiu de pau i bondat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.