Set porcs senglars es passegen pel centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un grup de senglars creua l'avinguda de Lluís Companys / Foto: Maria Porredón

Un grup de senglars creua l'avinguda de Lluís Companys / Foto: Maria Porredón

Un grup de set porcs senglars s'ha passejat aquest dimarts al vespre pel centre de Sant Cugat. Els animals han estat vists a l'avinguda de Lluís Companys.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que els ciutadans, quan es trobin amb aquests animals al nucli urbà, han d'avisar a la Policia Local, que procedirà a retornar-los al seu entorn natural. Puigdomènech creu que cal enviar 'un bon missatge' als porcs senglars perquè entenguin que 'la ciutat no els pot proveir menjar'.

Joan Puigdomènech

S'ha de donar un bon missatge a aquests animals: la ciutat no els pot proveir menjar. S'ha d'evitar deixalles als carrers i que les papereres no s'omplin de material orgànic.


El regidor de Medi Ambient també ha explicat que a la junta de govern del passat 10 de març es va aprovar la contractació de l'empresa Estrateko, especialitzada en el control de població de Senglars. La contractació pertany a una partida de 20.000 euros i durarà un trimestre, tot i que el servei s'allargarà, ha dit Puigdomènech, fins a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.