El SCT preveu el retorn d'uns 600.000 vehicles a l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

L'SCT calcula el retorn d'uns 600.000 vehicles entre diumenge i dilluns / Foto: SCT

L'SCT calcula el retorn d'uns 600.000 vehicles entre diumenge i dilluns / Foto: SCT

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu el retorn de prop de 600.000 vehicles entre la tarda d'aquest diumenge i tot el dilluns. L'SCT demana extremar la prudència, estar en contacte amb les informacions que s'emeten i evitar les distraccions.

Durant aquesta Setmana Santa, uns 400 agents dels Mossos d'Esquadra estan destinats a vetllar diàriament per la fluïdesa del trànsit. També muntaran un total de 1.373 controls policials al llarg d'aquests dies per detectar infraccions. L'SCT calcula que, aquests dies, es mobilitzaran entre un 4 i un 5% més de vehicles respecte l'any passat.

Davant la previsió de complicacions viàries destacades per l'elevat volum de trànsit, l'SCT demana als conductors que extremin la prudència tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes. També recorda que els desplaçaments locals poden ser tant o més perillosos que els moviments de llarg recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.