Cal Temerari grava un vídeo promocional per fer difusió del projecte


Temes relacionats

Cal Temerari preveu obrir les portes a principis de l'any vinent (19/oct/14)


  • Comparteix:

El rodatge ha aplegat una cinquantena de persones / Foto: Cal Temerari

El rodatge ha aplegat una cinquantena de persones / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari ha gravat aquest dissabte un vídeo promocional que recull el testimoni dels impulsors del projecte. Una cinquantena de persones ha participat a la iniciativa, que pretén fer difusió del projecte d'autogestió i captar nous socis.

Durant tot aquest dissabte al matí, Cal Temerari s'ha convertit en el set de rodatge del primer vídeo promocional del projecte. El vídeo ha recollit el testimoni dels socis, que han explicat davant de càmera en què consisteix el projecte, per què servirà i per què val la pena sumar-s'hi. A través de diverses veus, també mostra com arribar a Cal Temerari i què s'hi podrà fer, tal com ha dit un dels seus membres, Julià Mestieri.

Julia Mestieri

La idea és presentar Cal Temerari i explicar què hi haurà i què s'hi podrà fer. Hi ha hagut diversa gent que ho ha explicat al vídeo.


Amb la col·laboració de la productora audiovisual santcugatenca Kame Films, la iniciativa s'ha emmarcat en la campanya de captació de nous socis. Una vegada estiguin enllestides les tasques de postproducció, el vídeo es podrà veure a través dels perfils digitals de Cal Temerari.

L'espai, que agruparà entitats de l'esquerra independentista i alternativa de Sant Cugat, vol ser una eina per vetllar i potenciar la cultura popular i catalana des de la base. També té altres objectius com promoure la generació d'oci alternatiu i no consumista, fomentar el teixit associatiu local i impulsar el cooperativisme. L'edifici disposarà d'un bar restaurant i diverses sales. Els membres de Cal Temerari preveuen inaugurar l'espai abans de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.