Les tres dècades de 'Xocolata per tutti' baten rècords de participació


  • Comparteix:

El programa de ràdio de Cugat.cat 'Xocolata per tutti' ha celebrat 30 anys en antena regalant 14 mones i batent rècord de participació amb més de 110 concursants. L'espai, presentat per Joan Vallvé, és el més veterà de l'emissora municipal i espera continuar entretenint l'audiència en el futur gràcies a una participació molt consolidada.

Com cada any, la veu de Joan Vallvé ha recordat els seguidors de l'emissora municipal que aquest Dilluns de Pasqua tenien una cita amb 'Xocolata per tutti'. L'espai, el més antic de la ràdio, ha regalat a través de diferents proves formulades al programa i al web un total de 14 mones gràcies a la col·laboració de les pastisseries locals.

Una edició dolça perquè l'espai ha bufat 30 espelmes i ha augmentat la participació. Un doble motiu per encoratjar l'audiència a continuar participant en un programa veterà que s'adreça a diferents generacions, com diu el presentador del programa, Joan Vallvé.

Joan Vallvé

Estan participant terceres generacions en el programa. Hem tingut des de gent que va participar a la primera edició fins a un nen que era fill d'un que va participar quan ell era petit.


Al llarg del matí, els guanyadors del concurs han desfilat per les instal·lacions de Cugat.cat per aconseguir l'acreditació per recollir la corresponent mona. Tots ells han celebrat que el mitjà públic local organitzi concursos com el 'Xocolata per tutti'.

Guanyadors

Ha estat una sorpresa. Molt agradable. / És una tradició que fem cada any i ens ho passem bé.


La pastisseria Sàbat i la fleca el Fornet d'en Rossend han participat enguany amb dues mones cadascuna. També s'han sumat a la iniciativa el Petritxol, La Lyonesa, la pastisseria Masnou, Vallès Pa, Santagloria i Chocolat Factory. A Valldoreix, el Forn de l'estació, Pastisseria Bonaparte i el Racó del Pa també han col·laborat en la proposta.

Els guanyadors
Andreu Coll
Montse Mañé
Josep Lluís Cuadrado
Guiu Llunell
Jordi Farré
Alicia Álvarez
Inés Algara
Elvira Navarro
Cristina Coll
Roser Maristany
Pere Roig
José González
Míriam Fenollar
Cinta Duatis



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.