La Marxa Infantil assoleix l'objectiu de les 1.300 parelles


Temes relacionats

Problema informàtic per inscriure's a la Marxa Infantil ( 2/mar/15)

La Marxa ampliarà la donació a Creu Roja amb més implicació de La Caixa (25/feb/15)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

La Marxa Infantil ha assolit l'objectiu de reunir 1.300 parelles, una fita que va obligar a tancar les inscripcions un dia abans del que estava previst. L'organització de la marxa ha ampliat fins a les 1.320 parelles per donar resposta als desajustos que van produir-se el dia de l'obertura de les inscripcions a causa d'un problema informàtic al web del Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzadora de la iniciativa. La prova tindrà lloc el 12 d'abril i estrenarà recorregut.

El coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, ha explicat a Cugat.cat que les inscripcions es van tancar un dia abans i que ha augmentat en 20 parelles en nombre total de participació.

Silvano Bendinelli

Hem tancat inscripcions el matí del dia 27. Per algun error informàtic hem tingut 20 parelles més del que era el màxim previst.


La marxa d'enguany no tindrà categoria juvenil, de 13 i 14 anys, per falta de participants, i, per tant, aquests joves quedaran englobats a la categoria infantil.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.